Het Spint 3, 8252 JZ Dronten
0321-319731
info@fysiotherapieblom.nl

AVG

AVG

 

Algemene informatie AVG.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer.

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens bevatten informatie over een natuurlijk persoon, waardoor deze persoon identificeerbaar is. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn een naam van een persoon of een geboortedatum, uw verzekeringsnummer maar ook een e-mailadres.

Hoe gaat gaan wij om met persoonsgegevens?
Bij het verwerken van persoonsgegevens is Fysiotherapie Landmaten gebonden aan de AVG, welke ingaat per mei 2018. Deze wet stelt regels ter bescherming van de privacy van betrokkenen. Fysiotherapie Landmaten gebruikt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor de bezoeker ze achterlaat.

Privacy Website

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurd in overeenstemming met de eisen welke door de AVG worden gehanteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *